Hva med luktavsug i toalettskålen?

Bvt nyteknologi toalett

Bvt nyteknologi toalettNy teknologi også på badet. Produktutviklingen innen hus og hjem står ikke stille og badet er intet unntak. Utvalget av materialer og baderomsinteriør har aldri vært større. Nå er det også økende fokus på ny teknologi som skal gjøre badet både mer hygienisk, mer effektivt og mer komfortabelt.

Hva er det så denne nye teknologien består av?

Luktavsug i toalettskålen

Er det noe som kan legge en kraftig demper på et besøk på badet er det vond lukt fra toalettet. Dette er ikke så lett å unngå. Trikset har alltid vært å ta en runde med toalettspray når lukten av ulike årsaker blir ille.

En smart løsning på dette er at lukten suges ut av toalettskålen gjennom en integrert løsning. Løsningen fungerer uavhengig av ventilasjonsanlegget. Luften suges ut av toalettskålen og inn i et kullfilter som enten står på toalettryggen eller på veggen bak. Kullfilteret ligger inne i en diskret boks som tar lite plass.

Det høres litt snedig ut men vondt lukt er faktisk fettpartikler som sirkulerer i luften. Derfor er det også mulig å fjerne lukt ved hjelp av et filter. Filteret må byttes med jevne mellomrom.

Berøringsfrie løsninger

Er vi flere som bruker samme knapper og brytere vil bakteriene også spre seg mellom oss. Dette er typisk på et bad og toalett hvor vi trykker på samme såpedispenser, vrir på samme vannkran og trekker i samme toalettskål. I tillegg har vi ofte mer bakterier enn normalt på hendene i slike situasjoner.

Derfor er det en betydelig gevinst for hygienen at vi slipper å berøre noe. Såpen kommer ut av dispenseren når hendene kommer i nærheten (registreres med sensor), toalettet trekker ned når du reiser deg og vannet begynner å renne når hendene er i nærheten. Dermed slipper du berøring og hygienen har blitt betydelig bedre.

Dette er gunstig både i en bolig og på en arbeidsplass.

SB

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *